Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 29 juli 2015

Jag är hemma!

Hallå på er! Nu är jag hemma från min bilsemester till soliga, varma och underbara Spanien. (jag överdriver inget alls, faktiskt) Jag och min familj ramlade in i vår lägenhet klockan 3 i natt, så det var bara att duscha och äta lite, och sen hoppa i säng. Sen så vaknade vi vid klockan 2 på eftermiddagen och åt frukost. Min senaste frukost ever, och det längsta jag sovit till, haha.

Jag ville bara skriva det, så att ni vet. Har laddat över bilder till datorn, men orkar bara inte fixa med det nu. Det kommer i alla fall! (med lite mer info om resan) Sen så har jag några souvenirer att visa + några böcker som landat hemma hos mig, hihi. Kram på er ♥ Hoppas att det inte varit alldeles för dött här, har förövrigt fortfarande ett schemalagt inlägg, så vi kom tydligen hem tidigare än jag förväntat, haha. Update: Det schemalagda inlägget kom tydligen upp idag, my bad. Men igår när jag kolla så låg det ju fortfarande kvar och väntade. But whatevahhh, hejdå!

Lögner och svek


Författare: Jocelyn Shipley
Förlag: Stabenfeldt (bokklubben girl:it)
Utgivningsår: 2015
Sidantal: 152
Språk: Svenska
Originaltitel: Way Beyond River Boy
Nyckelord: fotografering, tävling, vänskap, svek, lögner, pjäs, spökvandring, kärlek
Övrigt: Utläst runt 30 maj 2015
 
 

Handling från goodreads / bokens baksida:
Boken handlar om Sydney som fortsätter drömma om att bli en berömd fotograf. När hon får chansen att vara med i en fototävling nappar hon direkt. Det enda problemet är att hennes föräldrar har tagit hand om hennes nya kamera efter att hon hade ljugit för dem. Utan kameran har hon inte en chans att vinna tävlingen, särskilt inte när hon tävlar mot den självsäkre Tate.

Tate är väldigt uppmuntrande, men vad vill han egentligen? Varför betalar han Sydney så mycket för att hon ska spela med i hans mammas spökpjäs? En spökpjäs i ett slott där det spökar, vilket är en av Sydneys farhågor. Sydneys pojkvän Heath gillar inte att hon tillbringar så mycket tid med Tate. Hur ska hon få honom att förstå att det bara är för pjäsens skull?

Till råga på allt kontaktar flodkillen henne - han som tidigare har ställt till så mycket problem för henne tidigare. Han behöver hennes hjälp ... hur ska det gå?
 
Omdöme och tankar:
Det här är en fristående fortsättning på boken Oväntade följder, som jag har läst och recenserat. Oväntade följder var helt okej, liksom denna bok. Snittet ligger nog på 3, det är en medelmåtta som man inte minns särskilt länge. Men den är helt okej att läsa i stunden. Men inget sådär jätte speciellt. Det är både två böcker inom genren Contemporary, med lite spänning. Det händer något speciellt i de båda böckerna.

Nu var det ett tag sen jag läste den här boken, men karaktärerna var också helt okej. Kanske inte mer en så. Sydney gillar jag, för hon delar som intresse som mig - att fotografera. Det är väll det som gör att böckerna blir något mer, lite bättre. För den biten är rolig att läsa om. Tate , han var inte som jag trodde. Han var schysst i början, och jag trodde att det var lite vett i honom, (även fast jag antog att det inte var meningen att han skulle vara så vettig) men han visade sig vara något helt annat. Ett äckel. Typ.

Jag vet inte vad jag ska säga mer, men det där med spökpjäsen var också roligt att läsa om. Där det sas att det spökade på riktigt. För alltså, jag har respekt för andar. Det verkar så sjukt kusligt, även om jag aldrig stött på något övernaturligt själv... så är det inget jag vill heller. Det känns lite otroligt att det ska finnas, men om någon säger att det spökar i tex dens hus, då vill jag springa därifrån direkt, haha.

Någon som verkar tycka att boken är intressant? Tror ni på andar eller spöken? Har ni varit med om något övernaturligt? Berätta gärna! För spännande är det ändå ...

 

torsdag 23 juli 2015

Avdelning 73

Författare: Sofie Sarenbrant
Förlag: Massolit förlag
Utgivningsår: 2015
Serie: Emma Sköld #4 (av åtminstone 5, vet bara att en till ska komma ut i serien!)
Sidantal: 364
Språk: Svenska
Originaltitel: Avdelning 73
Nyckelord: deckare, vardag, vänskap, syskonskap, kärlek, polis och framförallt spänning, då det är en deckare!
Övrigt: Utläst 5 maj 2015
 
 
Förlåt för kanske inte den bästa bilden - men hann inte ta någon annan jag lämnade tillbaka den på biblioteket!
 

Handling från bokus + lite mig:
Boken handlar om kriminalinspektören Emma Sköld som vaknar upp på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter hemma och åkte till stallet för att rida. Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Men det är Emma dock inte medveten om, då Emmas sambo Kristoffer håller det hemligt. Emma försöker samtidigt febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir allt mer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa? Med hjälp av hennes kollega Nyllet börjar hon utreda det smått själv. Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära ...
 
Handling och tankar:
Oj, oj, oj. Här har vi en författare som verkligen kan skriva deckare. Eller, ja hon är den ända jag läst deckare av, men det är en annan femma. Många gillar i alla fall henne.
Så här skrev jag på goodreads:
 
"Sofie Sarenbrant - du är min deckardrottning! Har läst alla hennes fysiska böcker och gillat alla. Hon är expert på att LURA läsaren GÅNG på GÅNG. (åtminstone jag ..) Blev lurad 1 gång i alla fall. OCH jag blev riktigt lurad på slutet! Slutet är hemskt, spännande, förkrossande och mitt bokhjärta gör ont! Slutet är nästan i klass med TFIOS - fyfan! Jag har hundratals frågor - och TACK OCH LOV så ska det komma en fortsättning, vilket jag inte visste när jag läste ut Avdelning 73. Men det ska det - och jag LÄNGTAR. LÄNGTAR. LÄNGTAR. (Det ger i alla fall svar på en av mina frågor)

Karaktärerna är underbara - och Nyllet växte verkligen i mina ögon! Han är så omtänksam, rolig och rätt söt för att vara runt 40. (potentiell pojkvän, om han vore yngre) Haha. Han skulle aldrig göra någon illa med flit! Sen gillar jag Emma självklart, har lite svårt med Kristoffer och Emmas pappa kom jag överens med sådär. Han var alldeles för lättlurad - han har ju liksom varit högst inom länspolisen!"

Många tycker att det är alldeles för mycket relationsdrama i Sarenbrants böcker, och i just denna kan jag hålla med! Det var inte riktigt lika mycket deckare och spänning som i hennes föregående böcker i serien. Men boken slutade i ett riktigt cliffhanger - så jag hoppas att nästa bok i serien blir rysligt bra!! För den här boken var okej, helt klart! Mer än okej. Den här boken sticker ut sig lite ur de andra böckerna i serien, för i denna så är det Emma själv som utsätts för ett brott = det blir ju inte samma slags deckare då. Jag skrev ju att jag gillade Nyllet ovan, och om jag minns rätt så har jag alltid gillat han! Han var den rolige tror jag, i de föregående böckerna.

Så för att sammanfatta så gillar jag verkligen den här serien! Den är läsvärd, helt klart. Kanske inte Sofies bästa bok, men alla har väll dalar. Jag gillar även att boken skrivs ur olika perspektiv, som hennes tidigare. Ibland får man läsa den skyldiges perspektiv och så. Det står ju inte alltid vems perspektiv det är, så det gör det mer spännande. Jag tror aldrig att jag lyckats gissa rätt på vem den skyldige är förövrigt ... så kanske något för er som vill ha en riktig utmaning?
 
Någon som läst den här? Eller något annat av Sarenbrant? Vad tycker ni?
 

lördag 18 juli 2015

Loppis + reabok (bookhaul #6)

Som ni kanske såg i veckans Top Ten Tuesday, så har jag införskaffat mig två nya böcker på senaste tiden. De har jag inte gjort en bookhaul på, så tänkte visa upp dem lite mer ingående nu! Sen så är det även 6 pocketböcker på väg hem till mig, men det blev något strul vid packningen, så har ingen aning om när de kommer, tyvärr. Liksom hur kan de fastna vid packningen? Riktigt skumt... (jag beställde liksom de för ca 3 veckor sen, jag vill ha de nuuuuu) Ps. Klicka på namnet i blå färg, för att läsa om någon av böckerna!

Hata Romeo av Rachael Wing:
 
Den här boken hittade jag på loppis för drygt en vecka sen, för 10 kronor. Jag kände igen den, för har sett den på biblioteket ett antal gånger, men har aldrig tänkt på att läsa den då. Men nu när jag hittade den för ett sånt billigt pris så högg jag till. Den kan nog vara ganska bra! (sen så är omslaget ganska fint, hahaa) Är osäker på perspektivet, då jag sett att det står "du" tänker, gör osv. Alltså att det är som om jag själv gör det. Det gör mig lite förvirrad, men vi får se! Det kanske bara är ibland det är så ...
 
Dubbelbokat av Sophie Kinsella som Madeleine Wickham (hennes riktiga namn):
 
Nu tar vi det här från början. Den här boken såg jag på cdon för ett tag sen, och blev genast intresserad av den, då jag älskade Sophies bok nya kontakter. Sen för kanske 2 veckor sen så följde jag med mamma till en närliggande stad / by för att handla mat, och ville då passa på att gå in i deras bokhandel som jag aldrig varit i. (det är ingen känd bokhandel som ex. Akademibokhandeln, och därför är det mycket roligare att kolla där) Som sagt så besökte jag bokhandeln, och då fick jag SE den HÄR boken på REA. I INBUNDET FORMAT. VILKET JAG VILL HA. Och jag trodde bara att den fanns i pocket nuförtiden.
 
Så, JAG HÖGG TILL. Of course liksom. Kunde ju inte missa den möjligheten. Den var på rea, och kostade bara 85 kronor. Eller bara och bara. Men om man skulle köpa den på bokus så kostar den 193 kronor. = jag tjänade in över 100 kronor! Dock så är den tillfälligt slut på alla sidor på nätet, och antar att de inte kommer komma in igen heller. Men who cares, jag har den nu i alla fall!

För er som undrar så är den här boken skriven av Sophie Kinsella, fast under hennes riktiga namn. Kinsellas böcker är kända för att vara väldigt roliga och lättsamma av sig, medans Madeleines böcker är det lite mer djup och allvar i. De är mer seriösa. Så får se vad jag tycker om det. Den andra boken jag läste av henne, var just en Kinsella bok! Älskade ju humorn i den ...
 
Har ni läst någon av de här? Vad tyckte ni? Något ni vill läsa?
 


tisdag 14 juli 2015

Last Ten Books That Came Into My Possession

Idag är det Tisdag och det är dags för veckans Top Ten Tuesday, som bloggen The Broke and the Bookish håller i. Dagens tema är Last Ten Books That Came Into My Possession, dvs att jag ska lista de 10 senaste böckerna som jag köpt / lånat från biblioteket / fått som rec-ex eller böcker som du fått på annat sätt. Man kan blanda, bara det är 10 böcker som har kommit hem till mig på sistone på något sätt!

 
1. Hata Romeo av Rachael Wing. Köpte den på loppis. Mer om det i ett framtida bookhauls inlägg.
 
 

2. Dubbelbokat av Sophie Kinsella. Mer om den i ett framtida bookhauls inlägg.

3. Född till hjälte av Rick Riordan. Första boken i Percy Jackson serien lånade jag på biblioteket för ett tag sen.

4. Lögner och svek av Jocelyn Shipley. Fick av bokklubben girl:it.


Dubbelbokat Född till hjälte Lögner och svek (Oväntade följder, #2)
  
5. Trumvirvlar och trassel av Deb Loughead. Fick av bokklubben girl:it.

6. Ensam på mars av Andy Weir. Köpt på bokus.

7. Född fenomenal av Josephine Bornebusch. Köpt på bokus.
 
Omslagsbild för Trumvirvlar och trasselEnsam på Mars (inbunden) Född fenomenal (häftad)

8. Anna och den franska kyssen av Stephanie Perkins. Köpt på bokus.

9. Maze runner: I dödens stad av James Dashner. Köpt på bokus.

10. Farlig förmåga av Jessica Spotswood. Köpt på bokus.

 Anna och den franska kyssen (inbunden) Maze runner. I dödens stad (inbunden) 

De flesta av de här böckerna känner ni redan till, då jag redan skrivit om 5 av de i ett bookhaul-inlägg för ett tag sen. Sen så är det två nya! Och så är det påväg 6 böcker hem till mig, hihi! Och planerar på att köpa en till. Så ett bookhaul inlägg kommer komma snart! Så håll utkik!
 
Någon som läst Hata Romeo? Är sugen på att läsa, men skrivsättet verkar lite speciellt, då det skrivs i "du" - form ibland. Så är osäker. Men om ni läst, vad tyckte ni om den boken?

lördag 11 juli 2015

Hejdå bloggen!

Hoppas ingen blev alldeles förskräckt nu, det är inte hejdå förevigt. Utan jag säger hejdå för att just nu är jag antagligen på väg ner till min farmor som bor ca 1 timme ifrån Göteborg. Vi ska vara där i några dagar, och sen ska vi bila ner till Spanien!! Det ska bli helt underbart med sol och värme, och framförallt bad!! Vi kommer åka igenom Tyskland och Frankrike, samt kanske Andorra. JAG SKA FÅ ÅKA IGENOM FRANKRIKE. Jag har aldrig besökt Frankrike, så bara att åka igenom kommer bli vääääldigt roligt. Det verkar vara ett så pretty land, liksom kolla bara på boken Anna och den franska kyssen. <3333

Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta, över 1 vecka vet jag i alla fall. Kanske två, för det tar ju sin tid att bila. Okej, minst 2 veckor tror jag. Trodde det skulle gå hyfsat fort, men njaaa.. tror inte det. (första gången jag ska bila så långt, så har dålig tidsuppfattning ...) Nu har jag ändrat mig, det kanske blir till och med 3 veckor. Men jag har i alla fall schemalagt 4 hela inlägg - en Top Ten Tuesday, en bookhaul samt 2 recensioner. Så ni har lite att se framemot i alla fall. Bloggen kommer inte stå helt tom.

ha det bäst alla !! :DD <3333 Om jag kan så kommer jag försöka lägga upp något inlägg under resan. Som sagt så vet jag inte alls när jag är hemma, för vi ska försöka ta det lugnt, stanna på vägen, njuta, se oss omkring och kaaaanske åka via Paris hem, vilket tar lite längre tid. Så vi får se. Nu börjar detta spåra ur... så Hejdåååå!

(oj, jag kom på nu att boklyckans sommartävling pågår ju, hoppas jag har wi-fi på hotellet, annars kommer det gåååå skit. Om jag inte får möjlighet att svara på frågorna...)
 
åhhh.. Mallorca 2013 <3

 

onsdag 8 juli 2015

Dags för uppdatering av deltagarlistan

 
Hej alla! Någons som minns Läsutmaning 2015? Som jag och Jana håller i. Det har stått lite still kring detta, då Janas blogg strulat, och det är ju hon som är "högsta hönset", nej men hon är den som bestämmer mest om utmaningen. Men nu har Jana flyttat över sin blogg till wordpress, så nu funkar allt och hon är redo att blogga igen!! Ni hittar hennes nya blogg här. (för er som undrar så var det här hennes gamla blogg)
 
Som sagt, nu när hon är on road igen, så tänker vi uppdatera deltagarlistan! Jag antar att de flesta kommit långt vid det här laget. (inte jag dock) Jag skrev detta inlägg för att ni som deltar ska få en chans att hinna fixa till listan, länka och sådant, innan vi kollar av den! Men ni får skynda er lite, för jag var sugen på att börja kolla av ikväll redan. Men nu har jag i alla fall förvarnat er, haha.
 
Meeeeen, om det är någon som är sugen på att hoppa på utmaningen och även tävlingen, så kan du fortfarande anmäla dig!! Lämna en kommentar nedan så kan jag vidarebefordra till Jana, så lägger hon dit dig. Så tveka inte - anmäl dig! Ju fler, desto roligare.
 
Det var allt för mig! Det kommer kaaaanske upp en recension idag, så ni vet. kram kram alla
 
 

tisdag 7 juli 2015

Top Ten Hyped Books I've Never Read

Idag är det Tisdag och det är dags för veckans Top Ten Tuesday, som bloggen The Broke and the Bookish håller i. Dagens tema är Top Ten Hyped Books I've Never Read, dvs tio hypade böcker som jag inte har läst. (än åtminstone ..) Nu tycker jag att vi startar!
 
 
1. Fangirl av Rainbow Rowell. Den kom ju nyss (eller nyss och nyss, för någon månad sen) ut på svenska, och rätt så hypad var den väl? Ganska många läste den, och de älskade den. Den här ska jag försöka läsa någon gång, för jag vill läsa den.
 
2. Engelsforstrilogin av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren. Behöver jag säga något? Jag tror de flesta känner till serien, och till och med hypat serien själv. Jag äger hela serien, så den kommer bli läst. OM jag vågar ... 
 
3. Ensam på mars av Andy Weir. Den här äger jag, så den ska bli läst.
 
4. Mistborn: Sista riket av Brandon Sanderson. Den är ju så här väääldigt hypad just nu. Har faktiskt ingen aning om vad den handlar om, förutom att det är en fantasy. (ehh.. tror jag i alla fall) Får försöka läsa på mig om den, men har inte lyckats sett någon recension på den en.
 
5. The Mortal Instruments av Cassandra Clare. Jag äger de 3 första böckerna i serien för jag vann de för ungefär ett år sen, (förra sommaren faktiskt av Elvira) så de ska nog bli lästa någon gång.
 
6. Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E. Lockhart. Den här boken cirkulerade runt på rätt så många bokbloggar förut. Tror många fick den som recensionsexemplar. Men vad jag vet så gillade många den = rätt så hypad ändå.
 
7. Jojo Moyes böcker. Jag tycker seriöst att jag ser hennes böcker överallt. Jag är 100% allvarlig, de är verkligen överallt! Livet efter dig, Etthundra mil osv. Om så många läser de böckerna, så borde de väll vara bra? (och då är de väl ganska hypade, eller liknande)
 
8. Jellicoe Road av Melina Marchetta. Ojojoj, vad många man har sett som gillat denna. (Hej Elvira!) Men alltså den har inte blivit läst, trots att jag äger den. Jag har öppnat första sidan, och bara nej. Den känns jobbig, och så gillar jag inte stilen på texten. Eller så farlig var den inte nu när jag kollade. OCH OMG, en i boken heter Hannah såg jag också, vilket betyder att den skulle kunna passa på en punkt i läsutmaning 2015. Yaaaaay.
 
9. Odinsbarn av Siri Pettersen. De flesta känner nog till den vid det här laget. Verkar ganska intressant. Det är något nytt. Liksom jag har aldrig läst om nordisk mytologi, förutom i skolan då. Men det här är ju en ungdomsbok om det. Stor skillnad. Kan tänka mig att läsa.
 
10. Percy Jackson böckerna av Rick Riordan. Åhh, jag älskade ju Helena serien (som heter starcrossed egentligen, jag vet..) som handlade om grekisk mytologi, så jag vill ju läsa denna. Har till och med lånat första boken på bibblan så har den hemma, men känner inte för att läsa den nu.

UPDATE: DEN FETASTE av alla hypade böcker som jag inte läst är ju Harry Potter böckerna. Och de glömde jag bort att ta med på listan...
 
Det här var faaaar away från alla hypade böcker som jag inte hunnit läst än. Här är några böcker som är hypade och som jag ej läst. Lägg dit Systrarna Cahill trilogin. + säkert en massa andra.
 
Har ni läst några av de jag listat? Vill ni läsa någon? Antagligen tycker ni att jag borde läsa de flesta, så det är nog inte värt att fråga. Men om vi bortser från engelsforstrilogin, (det har jag redan frågat om) är det någon bok som jag verkligen borde ta tag i?


måndag 6 juli 2015

Det här med "Goodreads reading challenge 2015"


Någon som minns detta? Att jag satte 55 böcker som mål på min Goodreads challenge i år, fast jag pratade även om att sänka ner till 50, men det gjorde jag aldrig. Men som sagt, jag låg bra till, typ 1 bok före "planeringen", i början. Men sen började jag halka efter, jag låg typ 3-4 böcker efter planeringen. Så då började jag bli lite stressad = jag tappar helt enkelt lässuget. För man (jag) vill ju gärna klara sitt mål.

Så nu har jag valt att sätta målet på 1 (grattis till mig! .. avklarat) för att bara hålla räkningen på hur många lästa böcker det blev i slutändan. Jag vill inte ha någon press överhuvudtaget nu, för jag läser faktiskt mindre på sommaren, tror jag ... = skulle halkat efter ännu mer. Vem vet, jag kanske lyckas komma upp i 55 böcker ändå, utan att jag haft någon koll på det? Men jag väljer att göra det här, även fast jag ger upp lite då, tyvärr. Jag vill hellre få tillbaka lässuget.

Någon av er har kanske redan sett det på goodreads, men tänkte informera er alla! För det syns ju min blogg också, i kolumnen till höger. Men alla har kanske inte sett där heller. (kom på att jag kanske borde göra en uppdateringen av mina mål, så här halvägs in i året) ps. ni hittar mig på goodreads här.

Hur går det med eran Goodreads Reading Challenge? Någon som valt att göra som mig?




söndag 5 juli 2015

Läsrapport: Juni 2015

 
Antalet lästa böcker i maj 2015 är: 3 stycken!
  1. Anna och den franska kyssen - Stephanie Perkins
  2. För då minns jag kärleken - Charlotte Alfvin, Minna Tunberger
  3. Maze runner: I dödens stad - James Dashner
 
Antalet påbörjade böcker som jag inte hann läsa ut? 0
 
Hur många sidor är lästa? 850
 
Hur många författare per kön? 2 kvinnor och 1 man
 
Hur många böcker är recenserade? 0/3. De kommer nog så småningom.
 
  
Hur många var bibliotekslån? 0
Hur många var egna? 3 (1 var en hyllvärmare)
 
Köpta böcker: 6 pocketböcker på rea, som är påväg till mig just nu!
Böcker jag fått: 0
 
  
 
Bra: För då minns jag kärleken
Bättre: Anna och den franska kyssen
Bäst: Maze runner: I dödens stad
 
Det var alla böcker på över 200 sidor. 2 stycken var runt 300. Men nog om det. För då minns jag kärleken var bra, men den kommer nog inte stanna hos mig så längre. Anna och den franska kyssen var vääääldigt bra. Och söt och allt det där. Och älskvärd. Maze runner: I dödens stad var >>> asdfghjkl bra. Så spännande och älskade den verkligen, vilket jag inte alls trodde. Så den var superbra!
 
 
Så Juni var en bra bokmånad! Trots att jag bara läste 3 böcker, men ändå. Jag gillade i alla fall alla tre, och det är ju huvudsaken. Jag har dock inte utnyttjat sommarlovet så mycket till att läsa. Men det kommer kanske! Vi får se, haha.
 
Hur var Juni för er? Läste ni något bra? (tar gärna emot tips)
 
 

onsdag 1 juli 2015

Idag är det ingen vanlig dag ...

... utan det är Draw, read & take a photo's födelsedag!
 
 
1 Juli 2014. Det var då jag skrev mitt första inlägg på den här bloggen. 1 Juli 2015. Det är dagens datum och idag sitter jag här och firar att min blogg fyller 1 år. Det är helt sjukt.
 
I början var det tänkt att min blogg skulle handla om mitt liv och mina intressen, som är att läsa böcker, rita och att fotografera. Dvs det som mitt bloggnamn berättar om. Idag så märker jag att det inte riktigt blev så. I nuläget så skriver jag mest om böcker, och jag ritar knappt längre, så den biten är inte med överhuvudtaget.
 
Egentligen skulle jag vilja skriva mer om mitt liv och debattera och sånt. Men nu när jag kommit in i bokbloggsatmosfären så är jag rädd att jag kommer tappa läsare om jag börjar skriva om lite annat. Fast jag ska inte säga att jag inte skriver om annat. För det gör jag ibland. Men jag vill ändå inte ha några meningslösa inlägg om vad jag gjort en hel dag. (för det gjorde jag någon gång i början) Så att bara skriva om mitt liv är inte så kul. Men skulle ni ha något emot att jag skriver om t.ex. hur jag mår, eller vad tycker om något ibland? För det är så kul att debattera, vilket jag typ fick göra här.
 
Men som sagt, jag är nöjd ändå över att vara en bokbloggare, som kanske ibland delar med sig av sitt liv och bilder som jag tar. En negativ sak är att det känns som man börjar tröttna på böcker ibland, och det har skett efter att jag börjat blogga. Men jag vill ju inte sluta blogga heller, för man har ju träffat så många fina personer här, och man vill inte förlora kontakten med dem. I så fall är det om man ska testa en bloggpaus, men just nu vill jag inte det.
 
Jag avslutar det här inlägget med att tacka alla som följer och följt min blogg. ♥ Att ni även kommenterar, för det är ju guld! Samt att jag blev så bra välkommen in till bokbloggsvärlden. Hur gick det till egentligen? När började folk helt plötsligt besöka min blogg? Jag har faktiskt ingen aning, haha. Det är även kul att jag lyckades få 10.000 sidvisningar på bloggen, innan 1-års-dagen. Jag hoppas att det blir fler år här på bloggen, och att ni följer med mig på den resan! :D ♥
 
Lite höjdpunkter under mitt första bokbloggsår utan kronologisk ordning: (för er som är intresserade)
 

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...